Нові фото з прийдешнього фільму ʼʼДжокерʼʼ

admin15 Лютого, 2024

Мішель Єо зіграє у пригодницькому трилері «The Mother» про матір-мігрантку та бізнес-леді, яка намагається створити нове життя для своєї родини в Америці, але коли двоє її синів-підлітків потрапляють у біду з бостонською злочинною групою, вона змушена відновити своє минуле, щоб врятувати їх.

➖Моллі Шеннон з’явиться у четвертому сезоні серіалу «Вбивства в одній будівлі».

➖ Тодд Філліпс знову поділився кількома кадрами з майбутнього продовження «Джокера». Трейлер з’явиться вже у квітні.

➖Стефен Каррі і Адам Паллі розробляють мок’юментарі «Mr. Throwback» про невдаху-торговця пам’ятними речами, який возз’єднується зі своїм другом із шостого класу, спортсменом НБА.

➖Лієв Шрайбер підтримує документальний короткий метр «Ukrainians in Exile» через свою благодійну організацію BlueCheck Ukraine. Вихід проєкту запланований на 22 лютого. Режисером виступив Янек Амброс, а виконавчим продюсером став двічі володар премії «Оскар» Януш Камінський (оператор «Списку Шиндлера», «Врятувати рядового Раяна»). «Ukrainians in Exile» розповість про Аню, яка жила в Україні на початку повномасштабної війни, і про те, як країни ставляться до її співгромадян, які були змушені тікати.

➖Фільм «Гренландія» отримає свій сиквел «Greenland: Migration» про сім’ю Геррітів, які повинні покинути безпеку гренландського бункера після того, як комета «Кларка» знищила Землю. Вони вирушають в жахливу подорож через пустку Європи, щоб знайти новий дім.

➖У сиквелі фільму «Усміхайся» зіграють Рауль Кастільо та Майлз Гутьєррес, а Софі Тернер – у трилері «Trust» від Карлсона Янга.

➖Usher буде дотичним до розробки драматичного серіалу про «темношкіре кохання в Атланті та людей, які шукають місце, яке можна назвати домом».

➖Вілл Сміт зіграє у кримінальному трилері «Sugar Bandits» про чоловіка з Бостона, який повертається з війни в Іраку з невеликими перспективами роботи та об’єднується з іншими солдатами, щоб красти у місцевих торговців наркотиками.

➖Дженна Банс і Білл Кребс («Хороші дівчата») для NBC розробляють «Grosse Pointe Garden Society» про чотирьох членів приміського садового клубу, усі з різних верств суспільства, які потрапляють у вбивства та пустощі, намагаючись покращити своє звичайне життя.

Поділилися0

Залишити коментар