Новини компаній та стрімінгів

admin23 Лютого, 2024

➖Дана Волден, голова Walt Disney Television і співголова Disney Entertainment, може замінити Боба Айгера у майбутньому. Проте про звільнення Айгера зараз не йдеться, а Волден поки займається змінами в ABC News.

➖BBC Film і Film4 кажуть, що переймаються британським кіноринком, оскільки відбувається скорочення частки через великі внутрішні інвестиції США, а фінансування для незалежного та інді-кіно просто нема. Film4 підтвердили, що виробництво здорожчало мінімум вдвічі, тому вони можуть створювали лише орієнтовно 4 фільми на рік.

➖Nielsen провели підрахунок, за яким використання телебачення у січні досягло 4-річного максимуму. Це пов’язують з показом НФЛ.

➖Amazon все-таки не закриватиме Freevee. Що дивно, адже це сервіс з мертвими проєктами. За 5 років там з’явились лише два проєкти, які дивились [«Bosch: Legacy» (2022) і «Jury Duty» (2023)], а також до бібліотеки перейде проєкт «Американська іржа» від Showtime.

➖Netflix (як і інші медіакомпанії) втрачає лідерство за переглядами в арабських країнах, оскільки уряд Саудівської Аравії володіє контрольним пакетом акцій MBC Group і розвиває власні платформи. Також стало відомо, що Netflix у своєму тарифному плані Standard With Ads ($6.99) не надає глядачам перегляд окремих серіалів та кіно «через ліцензійні обмеження» – так нема доступу до, наприклад, «Ходячих мерців», «Гострих картузів», «Людина-павук: Крізь Всесвіт», «Швидкісний поїзд» тощо. Netflix без реклами в США вартує $15,49, тому у четвертому кварталі 2023 року кількість учасників рекламного рівня зросла майже на 70%.

➖А HBO вкотре демонструє своє лідерство, підписавши нову велику угоду з Крейгом Мезіном («Чорнобиль»,«Останні з нас») .

Поділилися0

Залишити коментар