Нові проєкти та продовження

admin16 Лютого, 2024

«Зло» – 4 сезон серіалу про судову психологиню та священника, які розслідують дивні випадки.

«Хтось, нагодуйте Філа» – 7 сезон документального серіалу про Філа Розенталя, який подорожує світом і знайомиться з місцевою кухнею та культурою в Бангкоку, Лісабоні, Мехіко тощо.

«Girls5eva» – 3 сезон серіалу про учасниць відомого в 90-х гурту «одного хіта», які планують повернення та знаходять кумедні рішення сімейних й особистих проблем – попереду всі радощі й печалі середнього віку.

«Nadal vs. Alcaraz | The Netflix Slam» – спецвипуск про протистояння  Рафаеля Надаля і Карлоса Алькараса онлайн 3 березня.

«French Girl» – комедія про вчителя середньої школи з Брукліна, який їде зі своєю дівчиною та шеф-кухаркою до свого рідного міста, де вона проходить тестування для 3-зіркового ресторану Мішлен супер-шефа Рубі Коллінза.

«Snack Shack» – комедія про Небраска-Сіті, 1991 рік, двох найкращих друзів, які отримують можливість керувати «Snack Shack» біля басейну, який згодом стає ідеальним сценарієм для трансгресії, розваг, особистих відкриттів і романтики.

«Sting» – хорор, натхненний одним із найбільших страхів людства, арахнофобією, яка стала ще жахливішою, ніж будь-коли раніше.

«Всеамериканський» – 6 сезон серіалу про життя футболіста Спенсера Пейсінгера.

Аню Тейлор-Джой можна буде побачити у «Дюна: Частина друга». Деталі її ролі невідомі.

Баррі Кеоган зіграє у фільмі Юхана Ренка «Amo Saddam». Це буде історія про американського солдата, якому доручено охороняти поваленого іракського диктатора Саддама Хусейна за кілька місяців до суду та страти. Фільм буде екранізацією книги Вілла Барденверпера «The Prisoner in His Palace: Saddam Hussein, His American Guards, and What History Leaves Unsaid».

➖Український фільм «Лишайся онлайн» Єви Стрельникової Dark Star Pictures придбали для північноамериканського прокату за посередництва XYZ Films: Фільм є важливою частиною контенту, який запропонує глядачам унікальний погляд на жорстокість, яка зараз відбувається в Україні, і ми сподіваємося, що наша робота не тільки допоможе підвищити обізнаність про це, але й згуртує більше міжнародної підтримки для наших українських братів. Поруч з цим XYZ Films представляє все своє кіно на росії.

Девід Тьюліс зіграє у серіалі «Sherlock & Daughter» для CW про детектива, який виходить із зони комфорту і який дивним чином нездатний розслідувати зловісну справу, не ризикуючи життям своїх найближчих друзів. Він зустрічає американку, яка після таємничого вбивства своєї матері дізнається, що Шерлок може бути її зниклим батьком. Вони повинні розкрити всесвітню змову, вбивство матері та з’ясувати, чи справді вона дочка Шерлока.

➖Серіал «Зло» закінчиться 4 сезоном з 4 додатковими епізодами.

Джон Гемм доєднався до акторського складу серіалу «Landman», Лаз Алонсо – у фільмі Гая Річі «Fountain Of Youth», Ділан О’Браєн – у комедії «Twinless» про двох молодих людей, які зустрічаються в групі підтримки близнюків, що пережили втрату.

➖Меріл Стріп повернеться до ролі у четвертому сезоні серіалу «Вбивства в одній будівлі».

Поділилися0

Залишити коментар